Tecnologia i Ciència: Tecnociència

En què consisteix?

A l’extraescolar de Tecnociència realitzem activitats que afavoreixen el pensament científic mitjançant la tecnologia, les matemàtiques i la ciència experimental per cicle inicial de primària.

Treballem programant robots adequats per aquesta edat, fomentem el pensament lògic i el raonament amb jocs especialitzats i ens iniciem en el món de la experimentació i el mètode científic.

Treballem el mètode científic a través de la construcció de petits projectes de ciències. Amb reptes adaptats a l’edat dels alumnes que es compliquen prograssivament alhora que incorporen nous materials.

L’objectiu, resoldre una missió global que contextualitza i varia cada trimestre.

Programació amb Neuron
Com hem de programar el Neuron perquè la pantalla mostri una imatge en concret? Aprenem com interactuen els diferents mòduls del robot i de quines maneres els podem controlar. Finalment programem amb la tauleta el dibuix que volem que mostri.
Programació de moviment
Com podem controlar els moviments d’un robot? Experimentem per programar el sensor de color i poder fer que el robot segueixi un recorregut marcar.
Florescència
Com és que hi ha materials que emeten llum? Què és la llum? A partir de diferents experiments, seguint el mètode científic descobrim les propietats de diferents materials i com interactuen entre ells.

Descobreix la resta d’activitats extraescolars!