L’extraescolar pels més petits: Explorem

En què consisteix?

A l’extraescolar d’Explorem realitzem activitats que afavoreixen el pensament científic mitjançant la tecnologia, les matemàtiques i la ciència experimental per l’etapa infantil.

Treballem programant robots adequats per aquesta edat, fomentem el pensament lògic i el raonament amb jocs especialitzats i ens iniciem en el món de la experimentació i el mètode científic.

Treballem el mètode científic a través de la construcció de petits projectes de ciències. Amb reptes adaptats a l’edat dels alumnes que es compliquen prograssivament alhora que incorporen nous materials.

L’objectiu, resoldre una missió global que contextualitza i varia cada trimestre.

BeeBot pintora
BEEBOT PINTORA
Podem dibuixar les formes geomètriques que vulguem amb la Bee Bot? Transformem la BeeBot, un robot adequat per les primeres edats, en una BeeBot pintora, i experimentem les possibilitats que ens ofereix.
El viatge de l'aigua
EL VIATGE DE L’AIGUA
Com podem aconseguir que l’aigua pugi? Experimentant per descobrir-ho, veurem que l’aigua pot arrossegar la tinta i que aquesta no és només del color que sembla!
El poder de l'aire
EL PODER DE L’AIRE
Podem construir un autòmat en forma de cotxe que es desplaci cap endavant? Aprenem algunes diferències entre els autòmats i els robots i construïm el que per a molts infants serà el seu primer autòmat.

Descobreix la resta d’activitats extraescolars!