Activitats de lleure científic

eXplorium fomenta l’aprenentatge transversal de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques a través de l’experimentació en primera persona i el joc tot descobrint les connexions entre aquestes i moltes altres àrees del coneixement. Amb aquest objectiu, oferim el següent ventall d’activitats científiques en el temps de lleure pensades tant per infants com per joves.


Activitats científiques extraescolars

EXTRAESCOLARS

Oferim a les escoles un ventall d’activitats complementàries enfocades a treballar les STEAM a l’aula (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths). Amb les nostres activitats als alumnes aprendran a pensar críticament i construiran la seva base tecnològica, matemàtica i científica.


TALLERS STEM

Comença a reservar les activitats científiques que reforcen el desenvolupament d’una o varies de les competències bàsiques del teu alumnat amb una metologia activa i dinàmica.

Tallers de ciència, tecnologia i matemàtiques

Colònies i camps d'aprenentatge científics
COLÒNIES I CAMPS D’APRENENTATGE

A eXplorium oferim una gran varietat de colònies i camps d’aprenentatge tant per a centres educatius com per a infants de totes les edats.


CASALS

Els nostres casals tenen per objectiu que els infants s’ho passin bé i gaudeixin de la convivència amb els companys/es i monitors/es. A més a més, pretenem donar sentit a les activitats vehiculant-les a través de contingut científic.

Casals científics


Formació en activitats científiques

FORMACIÓ A PROFESSORAT

eXplorium ofereix cursos generals de l’etapa educativa i també sota demanda de temes específics que es considerin interessants. Totes les formacions es dissenyen curosament a mida tenint en compte el perfil dels professionals als qui va dirigida.