Crònica de la Sortida Científica de novembre

El dia 26 de novembre nens, nenes i monitors ens vam dirigir cap a la casa de colònies d’el Puig de Balenyà. La pluja va fer una pausa per deixar-nos arribar ben secs a la casa i instal·lar-nos a les nostres habitacions.

img_0080Un misteriós missatge va arribar per un antic fax de la casa: algú s’estava posant en contacte amb nosaltres. Qui podia ser? Per poder rebre més informació vam haver d’arreglar el transmissor. Entre tots vam resoldre reptes de tot tipus: de magnetisme, flotabilitat, química, lògica… i vam aconseguir una contrasenya xifrada. Per acabar d’arreglar el transmissor, vam necessitar programar robots per superar una sèrie de laberints.

Un cop solucionat l’embolic ens vam posar en contacte amb ells gràcies a les nostres construccions gegants i un làser que apuntava cap a l’espai. Amb la resposta vam saber de qui es tractava: un equip d’astronautes de missió a la Lluna  que volien tornar cap a la Terra.

img_0113Segons ens van dir, havien perdut les peces per l’aterratge i necessitaven idear una altra manera per poder tornar. Tots nosaltres ens vam posar a treballar de valent per crear una nova tecnologia d’aterratge: gràcies a un paracaigudes i una base de gran superfície, l’aterratge es podria fer sense incidències. Problema resolt!

Les dificultats del camí i la pluja intermitent no van impedir que fos un gran cap de setmana per tots i totes. Vam fer nous amics, aprendre moltes coses i, sobretot, ens ho vam passar molt bé!

 

 

Leave a comment