Ja hem muntat els nostres primers WEDO!

Durant les últimes dues sessions, hem rebut els primers emails de l’escola de ciència i tecnologia, on ens informaven de com anem progressant i que hem d’anar fent. Mireu, mireu! volem compartir amb vosaltres un dels correus que vam rebre:

Estimats aspirants,

Hem rebut correctament les vostres inscripcions i ja estem fent els vostres carnets d’estudiant, però ens faltaria una foto de cada un. Els vostres monitors, l’Ivan i l’Iris us les faran i ens les faran arribar. Tant bon punt els tinguem us els enviarem.

També ens ha arribat la informació de com vau realitzar la primera prova i com us va anar el primer dia de formació. Per una banda estem molt contents i per una altra creiem que hi ha alguns aspectes a millorar.

Pel que hem pogut observar, creiem que sou uns nens i nenes extraordinaris amb unes capacitats admirables! Que vau entendre molt bé el funcionament d’un programador i vau ser capaços de donar molt bones ordres. Però hauríem d’intentar cooperar més entre  els companys i les companyes.

Un bon científic, no només ha de ser molt hàbil en els projectes que se li demanen, també ha de ser capaç de treballar en equip i respectar els seus companys i monitors. És per això, que pensem que una bona manera de millorar aquest aspecte, podria ser que féssiu una llista de les coses que ha de fer un bon programador per treballar amb equip.

D’altra banda, aquí us adjuntem un power point on trobareu la informació necessària per realitzar les tasques d’avui.

Moltes gràcies pel vostre entusiasme i participació!

Fins dilluns que ve

En el power point que ens comenten, hi teníem la informació necessària per seguir realitzant les nostres proves. En la primera, se’ns demanava que féssim una llista del que ha de fer un bon programador per treballar correctament i en equip.

Els nostres petits científics ens van sorprendre molt amb les seves aportacions!! Totes van ser molt interessants, però sobretot n’hi va haver una que ens agradaria compartir perquè creiem que tothom l’hauria de seguir!

No ens hem de rendir mai!

Seguidament vam veure aquesta diapositiva:

robbot

Gràcies al Robbot Turttle, vam aprendre a programar seqüències de moviments i vam descobrir la diferència entre ser eficaços i eficients.

I vosaltres? En coneixeu la diferència?

Un cop vam aprendre el funcionament de les nostres tortugues robot, ja estavam apunt per començar a muntar el nostre primer WEDO. Com que no vam tenir temps de muntar-lo en un sol dia, des de l’escola ens van animar a continuar i ens van enviar aquestes preguntes per observar el funcionament de (birds) que vam construir:

Iwedo

Tots junts vam observar que segons com col·locavam la goma que feia girar els dos ocellets, giraven cap al mateix costat o de forma oposada. A més, vam ser capaços d’inventar-nos programes molt divertits!!

Que bé que van treballar els nostres petits i grans centífics!!

muntant-wedo

programant 

Leave a comment