III Copa Cangur de la SCM

10 de març de 2016, 11:30hrs, 16 instituts, 112 alumnes….Fase Final Catalana de la Copa Cangur

El passat dia 10 de març de 2016, a les 11:30h,es va celebrar la Fase final Catalana de la 3a Copa Cangur al Poliesportiu de la UPC. La fase inicial s’havia dut a terme a 15 seus de tot el territori català, i per tant, a la final estaven convocats els 15 grups guanyadors de la primera fase i l’equip guanyador de la Fase Catalana 2015. Així, 16 grups de 7 alumnes de 2n i 3r d’ESO es disposaven a resoldre 12 problemes durant una hora. Les puntuacions dels problemes són variables, en funció del temps que passa sense que cap grup el resolgui correctament i dels errors en fan.

Finalment, l’escola IPSI va resoldre tots els problemes correctament i va aconseguir la màxima puntuació, enhorabona!

El premi per aquest equip i el seu professor serà poder participar a la Final Italiana de la Copa Cangur d’enguany, a Itàlia.

Per eXplorium ha estat un plaer participar de la organització juntament amb la Societat Catalana de Matemàtiques i la Feemcat.

Durant 1 hora els equips es van enfrontar a 12 reptes, van estar molt concentrats per poder resoldre’ls!

Volem donar l’enhorabona a tots els participants i en especial als de l’escola IPSI, que han sigut els guanyadors d’enguany i hauran de custodiar la copa durant aquest curs!

Aquí podeu veure el pòdium!

 

 

Podium

 

 

Leave a comment