Crònica del 3r Concurs de robots lluitadors de sumo

Dissabte 9:30: L’equip eXplorium arriba al Centre Cívic La Fàbrica, comencem a muntar la sala.

Dissabte 10:00: Els primers participants comencen a treure el cap tímidament. Mentrestant l’equip eXplorium acaba amb els preparatius.

Dissabte 11:00: Comencem amb les inscripcions. Hi ha 22 equips inscrits, tot un èxit de participació! Hi ha molt moviment als boxes fent els últims retocs als robots. Després d’un trimestre de preparació, ja ho haurem fet tot bé?

Dissabte 11:30: Comença el torneig.  Els combats són de 3 assalts i els equips competeixen repartits en 5 grups diferents. Molta emoció a la sala per part dels equips i les famílies!

Dissabte 12:30: Ja s’ha acabat la primera ronda, a la segona hi passaran només 16 equips. Fem una petita pausa per descansar i descobrim que a fora l’equip de ciències porta des de primera hora fent un taller d’enlairament de coets. Els més escèptics no es creien que podien volar fins tan lluny…

Dissabte 12:45: Després d’omplir l’estómac gràcies al pica-pica ofert per l’AMPA de l’Escola Ronçana, comencem amb la segona part del torneig, els vuitens de final! D’aquests 16 equips, 8 passaran als quarts de finals. L’esportivitat entre els equips impregna l’ambient.

Dissabte 13:15: I comença el torneig per decidir entre el 3r i 4t lloc, i després d’un intens combat. Ding, ding, ding: robots preparats per la gran final! Molts nervis i emocions en aquesta última part del matí. Un gran combat per acabar el dia. A fora, es preparen per fer els darrers llançaments de coets.

Dissabte 14:00: Els monitors que han estat durant aquests mesos dinamitzant les extraescolars fan l’entrega de premis.

Dissabte 14:30: L’equip eXplorium acaba de recollir. Molt satisfets amb la jornada i esperant amb ganes el torneig de l’any que ve!

Bones vacances i feliç 2016, ens retrobem al gener!

 

 

 

Leave a comment