Propostes pels propers dies!!

Benvolguts i benvolgudes, 
Des de l’Associació eXplorium som molt conscients que la situació excepcional que vivim demana esforços individuals i col·lectius. Per això, tot l’equip d’eXplorium juntament amb Innovamat, projecte que es dedica a dotar de recursos de didàctica de les matemàtiques a les escoles, estem treballant per poder oferir-vos propostes que puguin ajudar-vos durant les pròximes setmanes.

Així doncs, us fem arribar informació que va publicar Innovamat i on des d’eXplorium hem col·laborat que desitgem que us pugui ser d’ajuda:
 Us adjuntem un document, destinat per les famílies, en el qual Innovamat intenta donar consells sobre com poden ajudar les seves filles i fills durant els dies vinents. Podeu compartir-lo o utilitzar-lo com a model si ho desitgeu.
 Cada dilluns, mentre duri el confinament, us oferirem a través del blog d’Innovamat: Anar al blog

Reptes d’Aventures, ordenats per curs. Amb una guia didàctica adaptada a les famílies i tots els materials adaptats per fer a casa.

Sessions de consolidació de Laboratori dels Nombres, ordenades per curs. També, si s’escau, amb materials adaptats per a casa i amb consells per tal que les famílies puguin acompanyar-les si ho desitgen.

Una activitat de caire científica i també adaptada, creada des d’eXplorium.
Aquestes propostes seran adaptacions de les activitats que proposem per a l’aula, sempre tenint en compte que l’objectiu és practicar per mantenir el múscul matemàtic actiu i no pas que les famílies avancin i construeixin nou coneixement amb els infants. De fet, cal tenir en compte que seguir aquestes propostes no serà en cap cas obligatori ni imprescindible per al bon desenvolupament de les destreses matemàtiques. Volem oferir alternatives sense generar grans desigualtats entre els infants de diverses realitats. D’altra banda, també us comuniquem que allarguen el període d’ús gratuït de la plataforma bmath per a casa. Se la poden descarregar i els permetrà practicar i consolidar de manera engrescadora les destreses matemàtiques.
Cuidem-nos amb responsabilitat i sobretot, sobretot, no deixem de gaudir de les matemàtiques i la ciència!