Robòtica i programació: Fem música amb colors

Estem a la recta final del curs però els i les nostres alumnes segueixen amb les mateixes ganes de programar que el primer dia! Aquest mes, hem vist un robot que sap llegir colors a la vegada que fa música!

En aquesta activitat, han après que un objecte es veu d’un color i no d’un altre a causa de la llum que absorbeix aquest objecte. A partir d’un robot que tenia incorporat un sensor de color, han pogut experimentar quants colors diferents podia llegir, tot programant el robot de manera que a cada color diferent que llegís, toqués una nota de l’escala musical diferent.

Per últim, amb molts pals de polo de diferents colors, han pogut crear la seva pròpia melodia, tocada pel robot que han programat!

 

Leave a comment

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies