Petits científics inventors: Juguem amb la gravetat!

Per què cau una bala? Quan triga a recórrer el panell de fusta? Com podríem augmentar el temps?

Els nens i nenes han superat diferents reptes i han aconseguit crear circuits perquè la bala baixi pel panell de fusta en el mínim de temps possible, creant comportes o activant més bales… Amb aquests petits reptes han experimentat amb la inclinació de les peces, la velocitat i la inèrcia de la bala.

Ens ho hem passat molt bé jugant amb la gravetat!!

 

Leave a comment

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies