Petits científics inventors: Repte dels M&M’s

Ja fa unes setmanes que els nostres petits científics inventors han iniciat el 2n trimestre, més preparats que mai per enfrontar-se a un dels reptes més complicats: trobar la partitura perduda d’un conegut músic.

De moment, han esbrinat a quin barri la podia haver perdut, tot fent suposicions matemàtiques a partir dels diagrames de Voronoi que han creat amb M&M‘s! Gràcies als diagrames, és més fàcil saber quines regions ocupen cada un dels M&M’s.

Serieu capaços de determinar on s’han de col·locar els M&M’s, donats els dibuixos que es formen? I d’esbrinar quins dibuixos es formarien, donades les posicions dels M&M’s?

 

 

 

 

 

 

Estigueu atents, perquè ben aviat us podrem explicar com avança la investigació! Seguim!

Leave a comment

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies