La llet té pell!!

La llet com altres líquids té tensió superficial.

Semblant a “una pell”, la tensió superficial és l’efecte físic que endureix la capa superficial dels líquids en repòs. Per adonar-nos-en els nostres petits científics inventors han estat provant amb diferents materials què és això de la tensió superficial de l’aigua i com la podem trencar. Per després provar amb la tensió superficial de la llet i el iogurt. Han estat jugant una mica amb colorants i…..

…van fer uns dissenys molt originals!!

Leave a comment

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies