Suc de neurones!!

Aquest cop hem fet pensar de valent als nostres Petits Científics Inventors amb uns jocs de lògica. Els que hem triat en aquesta ocasió han estat

Què és el més important quan fem servir  aquests jocs de taula? Tot i ser reptes que es poden superar de manera individual, sempre és més divertit , motivant i educatiu si cooperem per superar els reptes. I si ho fem de manera cooperativa el més important és explicar als companys per què fem un determinat moviment o prenem una determinada decisió.

Els nostres Petits Científics Inventors en saben molt de cooperar i explicar-nos aquí les seves deduccions.

Leave a comment

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies