3, 2, 1 …. enlairament!!

Fem volar coets!! És fàcil, només necessitem coets i un mètode de propulsió…

Per construir els nostres coets necessitem un full, alerons i un xic de creativitat. Si voleu construir els vostres coets, aquí teniu els alerons per imprimir.

coets

Vem contruir una llançadora casolana amb una ampolla d’aigua buida conectada a una mànega. Els propis nens i nenes saltaven sobre l’ampolla, i a l’aixafar-la, els propulsaven amb aire!!! Aquí podeu veure com volaven!

Leave a comment

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies