Extraescolars de ciència i robòtica

Ja portem gairebé dos mesos d’extraescolars a diferents escoles del Vallès i estem molt contents i contentes amb el resultat. Tant els cursos de petits científics inventors com els de robòtica i programació estan tenint molt d’èxit en els diferents centres.

De moment als cursos de petits científics inventors han experimentat amb els colors, el so, l’electricitat, també han resolt diferents enigmes matemàtics i s’han preguntat com funciona el cor. Tot això per ajudar el Dr. Miquel Tarat que encara està atrapat a l’ordinador per culpa d’un virus informàtic.

Els alumnes dels cursos de robòtica i programació de videojocs benjamí ja comencen a ser uns experts en la programació en Scratch i els robots wedo. I els grups dels més grans, amb alumnes de 5è i 6è ja han començat amb els robots, i alguns ja s’estan preparant pel concurs de robots lluitadors que tindrà lloc el 19 de desembre.

En breu actualitzarem amb més detalls, més informació i fotos!

Leave a comment

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies