Gran part de l’equip d’eXplorium al #betacamp

Els darrers dies d’agost s’ha dut a terme una iniciativa molt maca, col·laboradora i enriquidora entre docents i persones compromeses amb l’educació: el #betacamp. Només fa unes hores que hem tornat, i la xarxa en va plena (de la gent del nostre entorn, clar, jejeje).

Ha estat un plaer que una gran part de l’equip d’eXplorium hagi pogut formar part de l’equip impulsor d’aquesta iniciativa, i es que sense l’empenta de l’Andrea i el Sergi, i les seves ganes de transposar una manera de fer que havien vist en l’àmbit tecnològic al món de l’educació, això no hagués estat possible. Així que la Tresa, la Kaouthar, el Guille, el Jesús i la Laura us donem les gràcies per haver pogut formar-hi part, de l’equip impulsor i/o del betacamp!

Si voleu saber-ne més podeu visitar la web: www.betacamp.cat i la wiki que s’ha creat amb totes les produccions: www.betacamp.cat/wiki

També podeu veure el video d’aquest betacamp 2015.

#experienciafantastica #milloremleducacio #elclaustresomiat #montpol #col·laboracio #pelldegallinaillagrimeta #climadeconfiança #totmoltfacil #totfluia #descobertesinteressants #volembetacamp2016ja

 

Leave a comment

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies