Primeres colònies científiques

Ja hem realitzat les primeres colònies científiques a la casa de colònies de Montpol.

Hem viatjat en el temps i hem ajudat a una científica dels anys 60 a formar equip amb els seus col·laboradors per unir-se i treballar plegats.

Hem construït una càmera fosca, hem fet estimacions de l’alçada del campanar, ens hem extret una mostra d’ADN, hem explorat els animalons de la zona, hem desafiat la gravetat al riu, i moltes coses més!

Moltes gràcies a tots els nens i les nenes que ho heu fet possible! I també als monitors!

Leave a comment

Aquest lloc web utilitza cookies per a que vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies